Min Yogaresa och Lilla Lotus Yoga

Jag, precis som du, är på en resa som kallas livet. Jag känner yogan verka djupt på min kropps alla lager, och på mitt sätt att tänka och se världen. Yoga är en utövning som kan transformera oss otroligt mycket om vi tillåter det att ske. Det är oerhört värdefullt för människan att lära sig slappna av och lita på kroppens naturliga visdom. Vi människor är naturligt självläkande varelser.

Jag började yoga i början av år 2012 i hopp om att läka min rygg som jag hade mycket värk i orsakat av skolios. Att gå från att knappt kunna röra mig till att kunna röra mig fritt är en spännande resa som jag inte skulle vilja byta ut mot något annat i världen. Mina ständigt växande erfarenheter av själv läkning, min breda kunskap inom yoga, vill jag nu dela med dig och mina andra medmänniskor.

_DSC0193

OM LILLA LOTUS YOGA 

Lilla Lotus Yoga skapades med intentionen att hjälpa andra människor finna magin med själv läkning, som jag själv upplevt genom yogan.

Lotusblomman symboliserar människans inneboende kraft att transformeras och utvecklas. Lotusblomman har sina rötter nere i jorden, i den mörka leran. Lotusen växer och utvecklas mot ljuset och blir till slut en öppen vacker blomma vänd mot solens strålar.

 I yogautövningen kan du finna trygghet i övningar som sker på kroppens egna nuvarande villkor med tid för djup avslappning, som (kanske) är den viktigaste nyckeln till läkning… 

Restorative Yoga

Jag lär ut yoga baserad på fri rörelse som betyder att kroppens egen takt och rytm får ta plats, därifrån tar yogan form. Du får förslag till rörelse och att utforska din naturliga andning.

Själv läkning kommer genom både stillhet och rörelse, du får i en klass uppleva båda delarna och hur de verkar tillsammans på många plan. De yogaformer jag utövar mest själv är de jag fastnat för med hela mitt hjärta: dynamiska yogaSomatics och Restorative Yoga, som är lite lugnare, det är dessa yogaformer jag delar med mig av. De två yogaformerna är dock tätt sammankopplade och lärs ofta ut ihop.

Boka din yoga genom att maila: marianne@lillalotusyoga.se

Lilla Lotus ute yoga

Att utöva yoga gör mig fascinerad av livet och ständigt nyfiken på att uppleva, känna och leva mera! Jag hoppas att du kommer och testar dessa lekfulla, spännande, avslappnande och revolutionerande yogaformerna med mig.

Jag engagerar mig ständigt i min egen utforskning inom yoga genom egen utövning, studier, egen forskning, skriver, målar och ritar mina upplevelser. 

Ett kontinuerligt deltagande i workshops, kortare utbildningar och klasser med olika lärare berikar mitt liv… Jag kan också stolt säga att jag hittills genomgått några…

…Fulla yogalärarutbildningar:
Indien ’14. RYT 200 h klassisk Hatha och Ashtanga Yoga med Lalit Kumar
Sverige ’15. Somatic Awareness Restorative Yoga TT 30 h med Ateeka
Sverige ’15-’17. YogaSomatics TT 250 h med Ateeka 

DSC_0177

Titta gärna vidare på bloggen för yoga inspiration, hälsotips och… konst!

Vi ses

/Marianne