Gratis Yoga video. YogaSomatics 25 min

25 min Flödande Yoga- höfter och ben

I denna klass utforskar vi aktiv, fri rörelse och du blir guidad till att följa det som känns skönt i kroppen. Den sköna yogaformen vi utövar läser du mer om här: YogaSomatics. 

Övningarna ger ryggen och höfterna energi och baksidan av benen stretch, musklerna i armarna aktiveras.  Övningarna vi utforskar är barnet: balasana, katten: bidalasana, framåtfällning: utanasana, grodan: malasana och hunden: adho mukha svanasana. Vi avslutar i barnet. I denna klass är det inte lång tid för återhämtning, så jag rekommenderar dig att antingen ligga kvar en stund efter videons slut eller ta en stund vila med en video i Restorative Yoga.

För denna klass behöver du bara en en yogamatta. Undvik formen malasana om du har ont i knän, höfter eller fotleder, utforska hellre den formen de första gångerna på en klass där lärare är närvarande och kan ge dig stöd. Har du ont i handlederna eller armar, axlar så undvik att vara i hunden för länge, kom ner i katten.

Istället för att betala mig för yogaklassen bjuder jag in dig att skänka en valfri summa till Hungerprojektet som arbetar för en värld fri från hunger och fattigdom.

Mina tankar om yoga och välgörenhet kan du läsa mer om här.

 

bloggen hittar du fler gratis yoga videos, hälsotips, recept och inspiration.