Yoga konst

För mig är det självklart att allt som får oss att må bra hänger ihop, och att det är det vi borde göra mer av. För mig är fri rörelse och kreativitet tätt sammankopplat. Det jag upplever och lär mig i min yogautövning hamnar sedan i poetisk beskrivning i både ord och bild. Jag är glad att kunna dela med mig utav min erfarenhet inom rörelse och stillhet via yogaklasser, och även konst!

Se fler av mina konstverk på Lilla Lotus Instagram 

Du kan handla hem min konst via Lilla Lotus Etsy Shop

Bild 2017-05-21 kl. 19.24 #4

Här nedan är I AmPhibian. Ett konstverk som uttrycker tacksamheten till havet, vattnet och de djur och växter som lever i vatten. Vår egen kropp består av vatten, forskningen visar att vi är 70 – 90 procent VATTEN. Att röra sig på ett flytande sätt är så skönt. Det är möjligt i vatten… och även på land, till exempel med yoga som grundar sig i fri rörelse där andetaget får ta form. Ofta när jag rör mig som långsammast känner jag de mest flytande lager av kroppen som består av bland annat Cranio Sacral vätskorna, blodcirkulationen och bindvävens mjuka, spiralliknande rörelser under huden.

Det är en njutning i sig, som inte har något mål- den existerar för sin egen skull och det är en välsignelse att ta del av sitt eget lugn på detta vis. Vi kom från vatten en gång i tiden, innan vi tog vårt första andetag på land, var vi i vatten. Vi hade gälar och simhud. Och även om vissa forskare säger att man omöjligt kan ha minnen från innan födseln eller från födseln, kan jag slå vad om att i våra celler, visste vi redan då att vi fanns till. ”Jag finns till” är känslan och vetskapen I AM. När vi vet att vi finns till, vet vi att allt annat också finns till, och att vi är en del av alltet. I AM. I AMPHIBIAN. 

 

iAmphibian

Se några fler konstverk via Instagram genom att klicka nedan :) 

Moon movement
Earth Lovin
Airy Fairy

Jag återkommer med nyheter och fler alster emellanåt här på bloggen.

Glöm inte att följa Lilla Lotus på Instagram. Vill du handla något, gör det gärna via Lilla Lotus Etsy Shop.

Såklart kan du även fråga mig efter en yogaklass, om du vill se min konst. Jag håller till på Lövsjövägen 11 i Fjärås.
Jag hoppas vi ses! 

/Marianne